Η Εταιρεια

Σχετικα με μας

Η (ντετέκτιβ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY είναι ένας Διεθνής Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών από το 1970.

Πρωταρχικός στόχος της (ντετέκτιβ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY είναι η παροχή του μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών στις Ιδιωτικές Έρευνες, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε Κεντρικά Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ) στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις πάσης φύσεως σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με εξειδίκευση στον τομέα των Συζυγικών και Επαγγελματικών υποθέσεων και τις Έρευνες Ανηλίκων.

Στην νομική διεύθυνση της (ντετέκτιβ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVASTIGATIONS AGENCY βρίσκεται ο «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ» ,σε συνεργασία με τον οποίο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε νομικές συμβουλές προσαρμοσμένες στη υπόθεση σας.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

Ιδρυτής του εώς τότε Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ υπήρξε ο Εμμανουήλ Ουζούνης . Βασική του προτεραιότητα ήταν η άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω της οποίας αναδείχθηκε το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ ως ένα από τα πιο διακεκριμένα και αξιόπιστα Γραφεία στην Ελλάδα.

Η επιθυμία του ιδρυτή ήταν να ολοκληρώσει το σύνολο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει ένα Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ), κάτι που τον ώθησε στην συγκρότηση της “ΟΥΖΟΥΝΗΣ SECURITY”. Μετέπειτα, η διαρκής προσπάθειά του για πρόοδο και εξέλιξη τον ενέταξε στο Σύλλογο Ιδιωτικών Αστυνομικών Ελλάδος (αναχρονιστικός για τα σημερινά δεδομένα όρος), όπου και ανέλαβε την προεδρία.

Από το έτος 2000 έως σήμερα την διεύθυνση του Γραφείου έχει αναλάβει η σύζυγος του ιδρυτή, κα. Μαρία Ουζούνη, η οποία διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του Γραφείου.

Ως μία από τις ελάχιστες γυναίκες στον μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενο χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών, θέλησε να προσθέσει την προσωπική της πινελιά στην ήδη ακμάζουσα πορεία του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ κι έτσι σε συνεργασία με εξειδικευμένους Ιδιωτικούς Ερευνητές συγκρότησε την (ντετέκτιβ) «ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY» , εξελίσσοντας το σε Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών, ίσως το μοναδικό έως σήμερα.

Γραφείο Ντετέκτιβ Ουζούνης
Γραφείο Ντετέκτιβ Ουζούνης