Παρακολούθηση Κινητού

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας μας με το οικογενειακό, προσφιλές και επαγγελματικό περιβάλλον (τηλεφωνία – μηνύματα, εφαρμογές), αλλά είναι και ένα από τα κύρια μέσα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών (επαφές, βίντεο, φωτογραφίες, email). Όλες αυτές οι πληροφορίες αποτελούν υλικό που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί όχι μόνο να μας διαφωτίσουν σχετικά με θέματα ή ερωτήματα που μας απασχολούν, αλλά να συμπληρώσουν κενά και να προλάβουν επικίνδυνες καταστάσεις και ως εκ τούτου να κρίνεται αναγκαία η άμεση εκμαίευσή τους από το κινητό, ή με άλλα λόγια η παρακολούθησή του κινητού.Παρακολούθηση κινητού

Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου, ωστόσο, είναι νομικά αποδεκτή μόνο σε συγκριμένες περιπτώσεις και κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις:

 

  • Σε περίπτωση που ο υπεύθυνος κηδεμόνας ενός ανήλικου παιδιού φοβάται ότι το παιδί του βρίσκεται σε κίνδυνο ή κάνει χρήση ουσιών .
  • Σε περίπτωση παραχώρησης ή χορήγησης εταιρικών κινητών τηλεφώνων σε υπαλλήλους εκ μέρους του εργοδότη τους και μόνο όταν ο εργοδότης έχει ενημερώσει αναλόγως και καταλλήλως τους δέκτες των κινητών και έχει λάβει την έγκρισή τους.
  • Εφόσον ο δέκτης τοποθετείται ηλικιακά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανήλικοι ή ηλικιωμένοι) και η χορήγησή του κρίνεται απαραίτητη για τη σωτηρία της ζωής του. Για αυτή την περίπτωση κρίνεται αναγκαία η νόμιμη και γραπτή συμφωνία των οικείων του.
  • Εφόσον η χορήγησή του ενισχύει τις πιθανότητες εντοπισμού ή διάσωσης της ζωής αγνοούμενου ηλικιωμένου ατόμου που πάσχει από άνοια.

 

Τα προγράμματα παρακολούθησης ενός κινητού τηλεφώνου, εφόσον υπάρχει συμβατότητα, προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλήσεις και μηνύματα του κινητού τηλεφώνου, σε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό, σε πλατφόρμες επικοινωνίας, σε φωτογραφίες και βίντεο, στην τοποθεσία του κινητού, στο ιστορικό κλήσεων, σε ιστότοπους, αλλά και σε πολλά άλλα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέγει ο ενδιαφερόμενος.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ διαθέτουν αξιόπιστα και μη ανιχνεύσιμα προγράμματα παρακολούθησης κινητού, τα οποία είναι διαθέσιμα εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες είναι νόμιμη η διαδικασία παρακολούθησης ενός κινητού τηλεφώνου. Εφόσον το κινητό είναι συμβατό με το πρόγραμμα, για την παρακολούθησή του κρίνεται αναγκαία η πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο και απαιτείται η φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου.

Για ακόμα περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας , ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες μας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την υπόθεσή σας.