Κληρονομικες υποθεσεις

Κληρονομικές υποθέσεις

Όταν ένα μέλος της οικογένειας φεύγει από τη ζωή, μεταξύ άλλων προκύπτουν και πολλά κληρονομικά ζητήματα. Πολλές φορές έστω κι ένα μικρό μερίδιο περιουσίας ή η συγκατάταξη ενός κληρονόμου στην διαθήκη είναι αρκετά για να διαλυθούν οικογενειακές σχέσεις και αγαπημένοι συγγενείς να γίνουν ξαφνικά ορκισμένοι εχθροί!

Ύβρεις και συγκρούσεις προσβάλλουν τη μνήμη του ανθρώπου που απεβίωσε και αρχίζουν να μας απασχολούν συγκεκριμένα ερωτήματα: Ποια είναι η περιουσία; Πόσο χρόνο έχω στη διάθεση μου; Ποιοι είναι οι κληρονόμοι;

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα χρήσιμος ένας ντετέκτιβ!

Η ντετέκτιβ ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY είναι σε θέση να σας προσφέρει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματά, και όχι μόνο, μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών:

• Έρευνα για Φιλικό & Συγγενικό Περιβάλλον
• Έρευνα Ιστορικού
• Έρευνα Κινητής & Ακίνητης Περιουσίας – Κληρονομικά
• Έρευνα για Φθορά Ιδιοκτησίας
• Εξακρίβωση Διεύθυνσης
• Έρευνα για Ανεύρεση Αγνοούμενου Προσώπου
• Έρευνα για Ταυτοποίηση DNA

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οικογενειακό σας δέντρο και τους προγόνους σας; Έχουν προκύψει προβλήματα με τα κληρονομικά αλλά δεν έχετε χρόνο να τα ερευνήσετε; Έχετε διαμάχες με συγγενείς σχετικά με τη κατανομή των περιουσιακών στοιχείων; Αισθάνεστε ότι κάποιος σας έχει εξαπατήσει και έχει πάρει περιουσιακά στοιχεία δικαιώματα που ανήκουν σε εσάς; Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω τότε σίγουρα χρειάζεστε βοήθεια από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Η έρευνα στο κομμάτι των κληρονομικών υποθέσεων θα σας δώσει ακριβή στοιχεία για τους προγόνους σας, τη κληρονομιά που δικαιούστε καθώς και για τα κληρονομικά σας δικαιώματα.

Διεκδικήστε τα δικαιώματα που σας ανήκουν, αναθέτοντας την διερεύνηση της υπόθεσης σας σε έναν ντετέκτιβ. Μη χάνετε χρόνο άσκοπα. Οι κληρονομικές διαφορές μπορεί να φέρουν χρόνιες αντιπαραθέσεις και χωρίς αποτέλεσμα. Αναλογιστείτε το χρόνο και τα χρήματα που θα σπαταλήσετε στις δικαστικές αίθουσες. Η ανάθεση των κληρονομικών ζητημάτων σε κάποιον επαγγελματία, να είστε σίγουροι ότι θα σας απαλλάξει αποτελεσματικά από αυτή τη χρονοβόρα και εξαιρετικά δαπανηρή διαδικασία .

Αν σας προβληματίζει κάποια ενδοοικογενειακή υπόθεση ή αν σας απασχολούν κληρονομικά ζητήματα, οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά , εξασφαλίζοντάς σας αποδεικτικά στοιχεία. Σχεδόν όλες οι υποθέσεις αυτού του είδους καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες, επομένως οι αποδείξεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιθυμητή έκβαση της υπόθεσης σας.

Για Κληρονομικές υποθέσεις εμπιστευθείτε αυτό που σας προβληματίζει στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης σας