Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού ντετέκτιβ;

στις 17 Απριλίου 2019

Όλοι μας μπορεί να χρειαστούμε έναν ντετέκτιβ κάποια στιγμή στη ζωή μας. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά ενός καλού ιδιωτικού ερευνητή και τι πρέπει να προσέξουμε;

1. Αξιοπιστία

Μεταξύ των πιο σημαντικών χαρακτηριστικών που πρέπει να διαθέτει ένας ιδιωτικός ερευνητής είναι η αξιοπιστία. Η ανάθεση μιας προσωπικής υπόθεσης σε έναν ντετέκτιβ που δεν είναι αξιόπιστος και φερέγγυος μπορεί να αποβεί καταστροφική για τον πελάτη. Ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ δεν αποκαλύπτει ποτέ και για κανέναν λόγο πληροφορίες των υποθέσεων που του εμπιστεύονται και δεν παραποιεί στοιχεία υποθέσεων προς όφελος κανενός. Εάν, για παράδειγμα, ενδιαφέρεστε να μάθετε για τον αν ο σύζυγός σας έχει κάποια παράλληλη σχέση ή εάν ερωτοτροπεί, φανταστείτε τι συνέπειες μπορεί να έχει η ανάθεση αυτής της υπόθεσης σε έναν αμφίβολο ντετέκτιβ, τόσο για την εγκυρότητα των πληροφοριών που θα σας δώσει όσο και τις αποδείξεις ( αν αυτές υπάρχουν ).

Διαβάστε περισσότερα →

Ντετέκτιβ Μαρία Ουζούνη: Γυναικεία Υπόθεση

στις 12 Φεβρουαρίου 2019

Τα τελευταία 18 χρόνια ανέλαβε με υπευθυνότητα το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ουζούνης». Όλοι μας μπορεί να χρειαστούμε έναν ντετέκτιβ κάποια στιγμή. Τι πρέπει να προσέξουμε; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού ντετέκτιβ;

  • Πώς είναι η ζωή μιας γυναίκας ντετέκτιβ;

Η ζωή μιας γυναίκας  ντετέκτιβ είναι  αρκετά  πολυάσχολη. Το συγκεκριμένο επάγγελμα όσο συναρπαστικό και αν φαίνεται , απαιτεί απόλυτη  αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα →

Συχνές υποθέσεις για ένα γραφείο ερευνών

στις 24 Ιανουαρίου 2019

Ένα γραφείο ερευνών , κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , είναι σε θέση να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν διάφορες πτυχές της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής . Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να τις κατηγοριοποιήσουμε και να αναφερθούμε στις κυριότερες από αυτές.
Διαβάστε περισσότερα →